نمایه نویسندگان

آ

  • آزادی گنبد، رضا استفاده از ورمی‌کمپوست در باغ چای و تاثیر آن بر کیفیت محصول [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 37-43]

ا

  • اسلامی، کتایون استفاده از ورمی‌کمپوست در باغ چای و تاثیر آن بر کیفیت محصول [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 37-43]

ب

  • بخشی پور، محمد اثر فاصله کاشت و مقدار کود نیتروژنی بر عملکرد و اجزای عملکرد ذرت در باغ‌های هرس کف‌بٌر شده چای [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 44-49]
  • بشارتی، نائره آشنایی با گیاه دارویی به لیمو Aloysia citriodora Palau [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 5-13]
  • بهمنی، ایرج شیوع بیماری ویروسی Tea Plant Necrotic Ring Blotch در باغ‌های چای مازندران [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 4-6]

پ

  • پارسا، فاطمه سنجش و بررسی مطلوبیت چای به کمک ارزیابی حسی [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 14-22]
  • پارسا، فاطمه فعالیت فیتوشیمی و زیستی ساپونین بذر چای [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 17-18]

ت

چ

  • چراغی، کلثوم سنجش و بررسی مطلوبیت چای به کمک ارزیابی حسی [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 14-22]
  • چراغی، کلثوم چای ماچا و ویژگی‌های آن [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 19-21]
  • چراغی، کلثوم آشنایی با چای پوئر (puer tea) و خواص آن [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 22-24]

ر

  • رضاپور، یلدا تاثیر اختلاط چای ایرانی و خارجی بر کیفیت چای سیاه [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 29-36]
  • رمزی، سمر پایش حضور و آلودگی باغ های چای استان گیلان به سفیدبالک Parabemisia myricae (Kuwana) [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 1-4]
  • روحی ویشکائی، زهره آشنایی با گیاه دارویی به لیمو Aloysia citriodora Palau [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 5-13]
  • روفی گری حقیقت، شیوا تاثیر اختلاط چای ایرانی و خارجی بر کیفیت چای سیاه [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 29-36]
  • روفی گری حقیقت، شیوا استفاده از ورمی‌کمپوست در باغ چای و تاثیر آن بر کیفیت محصول [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 37-43]
  • روفی گری حقیقت، شیوا انرژی میکروویو و کاربرد آن در صنایع غذایی [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 1-3]

س

  • سراجی، علی استفاده از ورمی‌کمپوست در باغ چای و تاثیر آن بر کیفیت محصول [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 37-43]
  • سنجری، سید محسن موانع ارائه خدمات زیربنایی و ترویجی در صنعت چای، با تأکید بر توزیع مساحتی باغات چای [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 7-8]

ش

  • شایگان، شهرزاد آشنایی با گیاه دارویی به لیمو Aloysia citriodora Palau [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 5-13]
  • شیرین‌فکر، احمد آشنایی با سیستم کشت مخلوط چای با حبوبات [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 23-28]
  • شیرین‌فکر، احمد استفاده از ورمی‌کمپوست در باغ چای و تاثیر آن بر کیفیت محصول [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 37-43]
  • شیرین‌فکر، احمد اثر فاصله کاشت و مقدار کود نیتروژنی بر عملکرد و اجزای عملکرد ذرت در باغ‌های هرس کف‌بٌر شده چای [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 44-49]
  • شهیدی، سید احمد تاثیر اختلاط چای ایرانی و خارجی بر کیفیت چای سیاه [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 29-36]

ص

  • صفائی چائی کار، صنم آشنایی با سیستم کشت مخلوط چای با حبوبات [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 23-28]
  • صفائی چائی کار، صنم ارزیابی خصوصیات کیفی چای سبز استحصالی نه کلون انتخابی چای در دو شرایط آبیاری و دیم [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 15-16]

ف

  • فاطمی چوکامی، علی تاثیر زمان وجین علف های هرز روی درختچه چای رقم کاشف [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 9-11]
  • فرخی، شهرام پایش حضور و آلودگی باغ های چای استان گیلان به سفیدبالک Parabemisia myricae (Kuwana) [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 1-4]

ک

  • کهنه، احسان پایش حضور و آلودگی باغ های چای استان گیلان به سفیدبالک Parabemisia myricae (Kuwana) [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 1-4]

م

  • متولی جلالی، مریم السادات سنجش و بررسی مطلوبیت چای به کمک ارزیابی حسی [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 14-22]
  • متولی جلالی، مریم السادات چای ماچا و ویژگی‌های آن [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 19-21]
  • متولی جلالی، مریم السادات آشنایی با چای پوئر (puer tea) و خواص آن [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 22-24]
  • مجد سلیمی، کوروش اثر فاصله کاشت و مقدار کود نیتروژنی بر عملکرد و اجزای عملکرد ذرت در باغ‌های هرس کف‌بٌر شده چای [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 44-49]
  • مجد سلیمی، کوروش آبیاری قطره‌ای گامی مهم برای دستیابی به تولید اقتصادی چای [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 12-14]
  • محبیان، صغری سنجش و بررسی مطلوبیت چای به کمک ارزیابی حسی [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 14-22]
  • محبیان اطاقوری، صغری انرژی میکروویو و کاربرد آن در صنایع غذایی [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 1-3]
  • محمدیان روشن، ناصر اثر فاصله کاشت و مقدار کود نیتروژنی بر عملکرد و اجزای عملکرد ذرت در باغ‌های هرس کف‌بٌر شده چای [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 44-49]
  • مرزوان، سعیده آشنایی با سیستم کشت مخلوط چای با حبوبات [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 23-28]
  • میرقاسمی، سید تقی میرقاسمی تاثیر زمان وجین علف های هرز روی درختچه چای رقم کاشف [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 9-11]
  • منظری، شهاب پایش حضور و آلودگی باغ های چای استان گیلان به سفیدبالک Parabemisia myricae (Kuwana) [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 1-4]

ن

  • ناظریان، عیسی شیوع بیماری ویروسی Tea Plant Necrotic Ring Blotch در باغ‌های چای مازندران [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 4-6]